Prima Pressing: jouw expert in droogkuis

Voor alle kledij en interieurtextiel

Droogkuis op maat van elke stof

Zoek je een stomerij die je wasgoed in een mum van tijd weer laat stralen als nieuw? Of heb je kledij die niet zomaar in de wasmachine kan? Dan ben je bij droogkuis Prima Pressing aan het juiste adres! Van kasjmier, naar angora, tot zijde: delicate stoffen raken vaak beschadigd in de wasmachine omdat water de eigenschappen van het textiel wijzigt. Bij droogkuis werken we met aangepaste toestellen en solvent, dat tot diep in de vezels dringt waardoor hardnekkige vlekken zonder schade aan de stof verdwijnen. Binnen de twee werkdagen ligt je wasgoed fris én gestreken voor je klaar.

TIP | Ben je niet zeker of een kledingstuk in de wasmachine kan? Als je de letter ‘P’ op het etiket spot, is het textiel niet geschikt voor de wasmachine en kom je best een keertje langs in onze droogkuis. Onze stomerijexperts weten met elk stoftype raad!

Klein of groot wasgoed?

Spring binnen in onze stomerij op de Hasseltse ring, Diepenbekerweg 10. Bonus: je kan steeds vlot voor de deur parkeren!

Geschikt voor al je wasgoed

Bij Prima Pressing hebben we alle kennis en toestellen in huis om je wasgoed veilig en vlekvrij te reinigen. En om het helemaal af te maken, zorgen onze strijkers voor de finishing touch. Een greep uit de stukken die we graag voor je reinigen: